ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Branding και Δημιουργία Ιστοσελίδας, αναμιγνύονται με την στρατηγική και την τέχνη, δημιουργώντας ένα μοναδικό brand για εσένα που θέλεις να ξεχωρίσεις.

Branding & Δημιουργία Ιστοσελίδας

Σχετικά Με
Την Δημιουργία Brand

Κατανοούμε το πόσο ένα υπέροχο brand & ιστοσελίδα μπορούν να επηρεάσουν και να απογειώσουν μια επιχείρηση. Για την ακρίβεια είναι η ειδικότητά μας. Για αυτόν τον λόγο βάζουμε όλο μας το είναι, την ενέργεια και την αγάπη μας στα projects τα οποία αναλαμβάνουμε για τους πελάτες μας.

Για να είμαστε ειλικρινείς, βλέπουμε από μια διαφορετική οπτική γωνία τον κόσμο συγκριτικά με τους υπόλοιπους. Για εμάς η τέχνη, αποτελεί έναν ανατρεπτικό συνδυασμό επιστήμης και ευχαρίστησης.

Γνωρίζουμε καλά, πως τα μεγάλα και σπουδαία brands τα οποία οι πελάτες τους τα λατρεύουν, κάνουν τους ανθρώπους να ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ κάτι - αυτό που έχει καθοριστεί στο στάδιο της στρατηγικής. Και οι άνθρωποι, όταν αισθανόμαστε, αναλαμβάνουμε δράση (αγοραστική).

Για Τον Μοντέρνο Επαγγελματία

Μια Μοναδική Διαδικασία & Εμπειρία

Θα μπορούσες να μας αποκαλέσεις ως ένα μοντέρνο/ new-age στούντιο. Η Εύα, η ιδρύτρια του Cult Muse Studio, προτιμάει να μην ακολουθεί την πεπατημένη, αλλά να χαράσσει νέους δρόμους. Επιλέγει να θέτει τις τάσεις παρά να τις ακολουθεί, αξιοποιώντας τις ακαδημαικές και εμπειρικές της γνώσεις, τις οποίες συνδυάζει με την καινοτομία και την καλαισθησία. Έτσι, η επιστήμη συνδυάζεται με την τέχνη και το αποτέλεσμα κάθε φορά αναταμοίβει τους πελάτες μας.

Οι πελάτες μας έρχονται πάντα πρώτοι ,και στόχος μας, αποτελεί όχι μόνο να τους παραδώσουμε ένα υπέροχο και μοναδικό brand, αλλά και να τους εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία συνεργασίας.

Εργαζόμαστε με έναν τρόπο εύρεσης λύσεων σε προβλήματα, και η συνεργασία μας χαρακτηρίζεται πάντα από υπευθυνότητα, επαγγελματισμό, συνέπεια, έμφαση στην λεπτομέρεια και ένα πολύ φιλικό - fun κλίμα. Εν κατακλείδι, στην συνεργασία μας είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι σε ΕΣΕΝΑ.

Τα Πακέτα Υπηρεσιών Μας

Βρίσκεσαι στην αρχή ή έχεις μόλις ξεκινήσει, θες να μπεις στο μυαλό του πελάτη σου και να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό για εκείνον, γνωρίζοντας παράλληλα τα δυνατά σου σημεία, καθώς και το πως θα διαφοροποιηθείς από τους ανταγωνιστές σου. Όμως όλα αυτά, θες να συμβούν σχετικά σύντομα και οικονομικά, και θες αποτέλεσμα.

Για εσένα, θα πρότεινα κάτι μη αλκοολούχο, ώστε να έχεις τις επιχειρηματικές κεραίες σου τεντωμένες, γευστικά έντονο, για να κάνεις την παρουσία σου στο target audience σου αισθητή, κάτι όπως το Virgin Mojito. Όταν όμως θα είσαι έτοιμος/-η, θα πρότεινα να επιστρέψεις για να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό website, ή e-shop για το brand σου, καθώς και δυνατά προφίλ στα social media, ώστε ο κόσμος να μάθει για αυτό το υπέροχο προιον ή υπηρεσία που προσφέρεις και να ξεχωρίσεις ανάμεσα στον αναταγωνισμό του κλάδου σου. 

*Χρειάζεσαι λοιπόν το πακέτο:  Στρατηγική και Branding.

Για εσένα που το brand σου δεν αρκεί να έχει μόνο επαγγελματική ταυτότητα (brand identity, πχ logo), αλλά θες να κάνεις αισθητή την παρουσία σου και online. Εκτός λοιπόν απο την στρατηγική και το branding, χρειάζεσαι και την δημιουργία μιας ιστοσελίδας, ή ενός e-shop, ή και των δύο, ώστε να κάνεις την ζωή του πελάτη σου πιο εύκολη, ενώ ως brand, γίνεσαι πιο ανταγωνιστικό από τους ανταγωνιστές σου.

Εάν δεν είσαι πολύ των social media, ούτε οι πελάτες σου συχνάζουν σε αυτά, και τους προσεγγίζεις face to face, ή μαθαίνουν για αυτό που κάνεις μέσω συστάσεων, τότε με αυτό το πακέτο έχεις καλυφθεί. Εάν όμως,  οι πελάτες σου συχνάζουν στα socials και θες να σε εντωπίσουν, να τους μαγνητίσεις και να σε διαφημίσουν οι ίδιοι, μπορείς να προσθέσεις και την υπηρεσία των social media από τα extras παρακάτω. Ένα Cuba Libre για εσένα, cheers!

*Το πακέτο σου λοιπόν περιλαμβάνει: Στρατηγική, Branding, και, Δημιουργία Ιστοσελίδας ή/ και E-shop.

Για εσένα που υπάρχεις ήδη στον χώρο ως επιχείρηση ή ως επαγγελματίας, και θες μια ανανέωση, μικρή (πχ logo, socials), ή ριζική (στρατηγική, ιστοσελίδα, branding), χρειάζεσαι ένα rebranding. Μέσω αυτού, θα μελετήσουμε και θα φτιάξουμε μια νέα στρατηγική για να προσελκύσεις νέους πελάτες και να διατηρήσεις την πιστότητα των υπαρχόντων, θα ανανεώσουμε την εμφάνιση του brand σου (πχ logo, επαγγελματική κάρτα), και θα δημιουργήσουμε και την ιστοσελίδα που θα αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό που προσφέρεις.

Για εσένα, ένα παλαιωμένο πικάντικο ρούμι, καλή σου απόλαυση!

*Το πακέτο σου περιλαμβάνει: Στρατηγική, Rebranding, Δημιουργία Ιστοσελίδας.

Όποιο πακέτο και εάν διαλέξεις,  μπορείς να προσθέσεις και επιπλέον υπηρεσίες, όπως:

 

η δημιουργία επαγγελματικής κάρτας, η υπογραφή για e-mail, ο τιμοκατάλογος υπηρεσιών ή μενού, η δημιουργία blog, η δημιουργία προφίλ στα social media, και φωτογραφιών - posts, η συντήρηση και η φιλοξενία της ιστοσελίδας σου στον server μας, κλπ.

CLIENT WORK

Επιλεγμένα Projects Πελατών

01/ Branding

02/ Ιστοσελίδα

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

Ένα Brand Ανεπιτήδευτα

Branding και Δημιουργία Ιστοσελίδας:
Επίλεξε Το Πακέτο Σου

01/ Virgin
MOJITO

Στρατηγική
+
Branding

02/ CUBA
Libre

Στρατηγική
+
Branding Και Δημιουργία Ιστοσελίδας

03/ AGED Spiced
RUM

Στρατηγική
+
Rebranding Και Δημιουργία Ιστοσελίδας

CLIENT LOVE

''ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ''

Συχνές Ερωτήσεις

(FAQ)

Όχι, η δημιουργία brand αφορά τόσο τα επιχειρηματικά brand, όσο και προσωπικά. Εάν είσαι επιχειρηματίας, founder μιας start-up, ελεύθερος επαγγελματίας, στέλεχος, εργαζόμενος, ή αναζητάς εργασία, τότε η δημιουργία ενός δυνατού brand, είναι για εσένα.

Συνεργαζόμαστε με όλα τα είδη των brand, τόσο με επιχειρηματικά ή προσωπικά brand, όσο και με brand προϊόντων ή υπηρεσιών. 

Όχι, όλες οι χώρες είναι ευπρόσδεκτες. Απλά φέρτε τις ανάγκες του brand σας και την αγγλική γλώσσα στο τραπέζι!

Η διαδικασία ξεκινά με την συμπλήρωση της φόρμας συνεργασίας από εσάς και τον προγραμματισμό μιας δωρεάν 15' αναγνωριστικής συνεδρίας όπου θα συζητήσουμε τις ανάγκες του brand σας. Εάν συμφωνήσουμε, στην συνέχεια θα λάβετε μια εξατομικευμένη πρόταση συνεργασίας και ένα ηλεκτρονικό συμβόλαιο. Αφού καταβάλετε την προκαταβολή, θα ξεκινήσουμε το project σας. Με την πλήρη εξόφλησή του, θα λάβετε όλα τα αρχεία από εμάς καθώς και θα ανεβάσουμε την ιστοσελίδα σας. Θα παρακολουθείτε την πορεία της δημιουργίας του brand σας σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας. 

Η χρονική διάρκεια ενός project εξαρτάται από τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε πελάτη, συνεπώς μπορεί να ποικίλει από 1 εβδομάδα, έως δύο μήνες. Αντίστοιχα ποικίλει και το κόστος του project για το οποίο θα ενημερωθείτε μετά το πρώτο μας ραντεβού.

Φυσικά. Αναλαμβάνουμε την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας στους υψηλής απόδοσης servers μας οι οποίοι είναι βελτιστοποιημένοι για το λογισμικό που χρησιμοποιούμε, και φυσικά αναλαμβάνουμε και την συντήρησή της.

Βεβαίως και μπορείτε. Σημειώστε όμως πως εάν αποφασίσετε να φιλοξενήσετε την ιστοσελίδα σας σε δικό σας server, θα σας στείλουμε όλα τα απαραίτητα αρχεία και κωδικούς. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν παρέχουμε καμία υποστήριξη για την ιστοσελίδα σας αφού αυτή φύγει από τον server μας, ούτε μελλοντικές αλλαγές. 

Φυσικά! Θα έχετε 1:1 live συνεδρίες με την Εύα και την ομάδα της για το project σας, μόνο εάν έχετε κλείσει κάποιο προσωποποιημένο project. Ωστόσο, αναφορικά των trainings, η Εύα αναλαμβάνει την επίβλεψη όλων των mini projects και το υλικό των trainings, και όταν της το επιτρέπει ο χρόνος απαντά στις ερωτήσεις σας στο Facebook group.

Στο κάθε στάδιο της συνεργασίας μας, πχ στην στρατηγική, το branding, ή την ιστοσελίδα, λαμβάνουμε την ανατροφοδότησή σας (feedback) πριν συνεχίσουμε στο επόμενο στάδιο, ενώ παράλληλα κάνουμε και live video calls στα οποία μας προτείνετ αλλαγές ή το ''οκ''. Επίσης, σε κάθε στάδιο χτισίματος του brand σας, έχετε την δυνατότητα για έναν αριθμό αλλαγών.  Όλα αυτά τα βήματα, αναφέρονται και στο συμβόλαιο, και γίνονται ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ξεπερνάει τις προσδοκίες σας. 

Δυστυχώς, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, λόγω της άυλης μορφής των παραδοτέων υπηρεσιών μας (logos, στρατηγική, ιστοσελίδα, branding, κλπ).

Φυσικά, απλά να έχετε υπόψη σας ότι ένα brand = ένα project. Σας προτείνουμε να κάνετε διαφορετικές αιτήσεις για το κάθε brand σας και μάλιστα με διαφορετικό λογαριασμό e-mail.

2020 / CULT MUSE STUDIO / ALL RIGHTS RESERVED

BRAND + WEBSITE DESIGNED BY US